Необходими продукти:
500 гр. агнешка (овнешка) кайма
1 глава лук
2-3 скилидки чесън
1 червена чушка( люта)
черен пипер
кимион
кориандър
Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с нарязаните лук,чесън,чушка и подправките.
Оставя се да престои поне 12 -24 часа на студено.
Оформя се на големи метални шишове,като се стремим да е равномерно разпределена.Изпичаме задължително на дървени въглища до готовност.Гарнираме със печени чорбаджийски чушки,печен домат и ориз.
Добър апетит !!!
500 гр. агнешка (овнешка) кайма
1 глава лук
2-3 скилидки чесън
1 червена чушка( люта)
черен пипер
кимион
кориандър
Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с нарязаните лук,чесън,чушка и подправките.
Оставя се да престои поне 12 -24 часа на студено.
Оформя се на големи метални шишове,като се стремим да е равномерно разпределена.Изпичаме задължително на дървени въглища до готовност.Гарнираме със печени чорбаджийски чушки,печен домат и ориз.
Няма коментари:
Публикуване на коментар