Weranda Grill&Smoker

Menu

  • Начало
  • За Мен
  • Теория
  • Раздробено месо
    • Трайни колбаси
    • Малотрайни колбаси
  • Нераздробено месо
    • Сурово сушени
    • Варено пушени
    • Пушени
  • Риба
    • Маринована
    • Солена
    • Пушена
  • Консервиране
  • Барбекю
  • Контакти

Трайни колбаси

Пушен полски колбас.(Kiełbasa wędzona)


Домашен суджук.


Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Начална страница
Абонамент за: Публикации (Atom)

Translate

Популярни публикации

  • Видове дървесина за опушване,влияние на дървесината за вкуса и цвета на продукта.
    Тайната на опушване на различни продукти,се крие по точно в това което предизвиква дима,а именно дървесината от която го получ...
  • Паприковани свински бузи.
    Паприковани свински бузи. Свински бузи (задължително със шарена структура) 1 килограм. Чесън 1 глава. Чубрица 0,50 грама. Червен пипер ...
  • Тава джигер (Пържен дроб по Одрински)
                                                                  За оригиналния Тава джигер се ползва агнешки или телешки черен дроб.В нашия ...
  • Барбекю-пушилня мисията е възможна.
    В тази статия ще обясня как да си направите сами барбекю пушилня.Ако мислите ,че това е много трудно и скъпо не е точно така,изисква се един...
  • Студено пушена скумрия.
    Взимаме няколко средно големи скумрии,изчистваме ги добре и ги осоляваме с морска сол като добавяме по малко кафява захар,прясно смлян бял п...
  • Еленска Кайзер пастърма.
                                                          Еленско месо от бута 3 килограма. Морска сол 1 килограм. Червен пипер млян 0,100 г...
  • Телешко или Говеждо ? И имат ли те почва у нас ?
    Тази статия е породена от въпроса на много готвачи и любители барбекюристи а именно:Защо телешкото ми не се получава добре ? Всъщност дали и...
  • Говежда и телешка разфасовка
    Filet Mignon Известен още като  :  Tenderloin Steak Описание:  Най финните и с най добра  текстура стекове. Не е най-аром...
  • Домашен суджук.
    Кой не обича домашния суджук,кой не е чувал за него ? Необходими продукти; Телешки шол) 5 килограма. Свинска обрезка (да не е много маз...
  • Филе "Елена" Мой вариант.
                                                                          Контра филе (Аз използвах едно контра филе и едно бон филе от прясно...

.

  • Unknown
  • niki

Архив на блога

  • ▼  2015 (10)
    • ▼  април (2)
      • Говежда и телешка разфасовка
      • Телешко или Говеждо ? И имат ли те почва у нас ?
    • ►  февруари (8)
  • ►  2014 (17)
    • ►  декември (11)
    • ►  ноември (6)
Тема „Обикновен“. Предоставено от Blogger.